oncontextmenu="return false"
2010-02-28 @ 17:02:44

rubrik

Hemma efter ett kort jobb pass, skönt! Gårdagen var guldvärd... Bio och middag på favoritresturangen med andré, det gillar vi starkt. Vi såg på "shutter island", ganska bra faktiskt. Den var väl inte riktigt så som man hade tänkt sig, men en som jag rekomenderar att se. Efter det åkte vi hem till mig och myste.

Imorn drar skolan igång, inte långt kvar nu och efter studenten vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Jobba och plugga upp betyg antar jag? Kanske om det krisar sig med betygen så får man väl ta och flytta till linköping. Det är totalt olika från kommun till kommun, om man får tex IG i matte, får man plugga upp det till ett betyg som alltså motsvarar G, VG, MVG. Men om du redan blivit betygsatt i ämnet får man inte plugga upp det i Mjölby. I Linköping är det annat, för där får man om man vill plugga upp ett IG, G, VG till ett MVG men det kräver att du är bosatt i Linköpings kommun. SÅ, vi får se.

Nu blir det en lång dusch eller kanske ett bad, för jag måste plugga. För på tisdag väntar det ett svenska läxförhör på 30 ord? och 3 prov... Ikväll blir det att sova hos min pojkvän

2010-02-26 @ 12:47:54

why so serious?

Ikväll blir det Heineken kväll på hugos i motala med johanna och johanna.. :) Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Måste både fixa dricka, pengar och leta fram busskortet tills dess!

Nu ligger jag med manfred och william som är sjuka och kollar på film, mysigt va?

2010-02-25 @ 23:14:37

min fina

mina hjärtan

Om två veckor får jag träffa henne,
då spenderar jag och älskling några dagar ihop.
Det var ett tag sen nu så det ska bli riktigt mysigt.

Nu sätter vi på tredje filmen för ikväll

  • Bröllopsfotografen
  • Cirque Du Freak Vampires Assistant
  • Batman The Dark Knight

 

Men ska nog snart sova för imorn är det paarty med brudar !


2010-02-25 @ 19:26:08

snö

Äntligen hemma! Ogilla detta väder alltså, snö, snö, snö och åter snö! Tar det aldrig slut? Fast det skrev att våren snart skulle komma, och nu hoppas jag att dom har rätt.

Jobbade ett pass på 5,5 timme, skönt... Familjen orkade inte laga någon mat idag så det var bra att sitta kvar och vänta på dom efter jobbet... "Stakars dig" ogillade mormor på facebook :) hihi... Testade faktiskt för första gången en vegetarisk hamburgare.. Ja, jag vet.. har jobbat där i snart 2,5 år och inte testat allt än. Men någon gång måste ju vara den första, och det var ingen höjdare! köp inte den om du inte gillar bönor.

Stan vart det en sväng med, fick med oss hem filmer, xboxspel och ett par skor som jag hade lämnat in hos skomakaren, prima! Nu blir det bröllopsfotografen med familjen men innan en lång varm dusch!


2010-02-25 @ 10:26:36

för lite av det goda

Jobbet ringde för en stund sen, så ska faktiskt jobba ett kortpass på 5 timmar. Borde ligga hemma och plugga, men just nu orkar jag inte det och jag kommer bara sova om jag börja läsa något. ajdå.

Som sagt var det trevligt igår, och jag ska faktiskt överväga om den 13 mars Josefin, haha... Inget bestämt än iallafall men vi får se!

Stockholm om två veckor, träffa la familia. Och mamma som tjatar så att jag ska ta med mig andré, och nu gör jag det!

Ikväll blir det iallafall ett evigt läsande ..... så har jag något att längta till efter jobbet.
  • Islam
  • Naturkunskap
  • Hormoner uppsats
  • näthandel uppsata
  • svenska glosor


2010-02-24 @ 21:34:35

Ge mig varm sommar dag

Dagen började med jobbb .... Nu när matilda är hemma så träffade jag henne efter jobbet och Linnea, vi handlade lite smått och gott till johanna. Mötte även upp Johanna l och beggan på stan. Trevlig middag och allt hos johanna, mysigt att träffa alla igen! Fick även med mig hem en jätte skönt skjorta, örhängen och ett armband.. passar fint i min överfulla garderob!

Inte bra nu när lönen kommer imorn, blir bara så sugen på att handla och vill gärna gå med lite + på kontot också, det går inte ihop sig alls! Ska ju till stockholm om två veckor med andré så ska försöka hålla mig om det går. saknar honom...





2010-02-23 @ 22:43:12

Sportlov

Halva sportlovet har redan gått.. Dagarna har jag mest tagit som det har komit. Spenderat tid med min pojkvän, jobbat och fördrivit tid mest. Imorn ska vi iallafall träffas alla tjejer för att fira johanna baby! Även Matilda som jag saknat såå.... Till helgen blir det fullt upp med jobbande och pluggande, hej Islam och naturkunskap.

Nu ligger jag och tittar på film som vanligt, inne i den perioden när man bara ligger hemma och förgyllar allt för sin egen del. Jag har hunnit se hela första säsongen av the vampire diaries, leggend of the seeker, gossip girl på bara 3 veckor, slå de! Men då har jag förståss lagt skolan och allt åt sidan, men nu är det tid för att prioritera det.

Bara en notis, jag har faktiskt bara 41 dagar kvar i skolan! Yey...




2010-02-15 @ 20:54:12

Start over

Kände att jag inte bloggat på ett väldigt bra tag. Bestämde mig för att börja om, för mycket bad memories från tidigare år alltså ....

Men nu sitter jag iallafall i min underbart sköna säng, nyduschad och allt! Väntar på att andré ska höra av sig för det blir nämligen en sleep over hos honom idag. Kanske kan bli en liten sovmorgon imorn, men det återstår att se. Blir ju jobbigt nu när det är jag som måste gå upp tidigt och inte han den här gången.

Skolan ligger inte högt upp på min prioett lista just nu känner jag, även om det skulle behövas med alla prov, inlämningar och läxor som måste göras! ajaj.. Kanske ska ta och klä på mig för min naturbok, religionbok, engelskabok väntar på mig!


RSS 2.0