oncontextmenu="return false"
2010-03-31 @ 21:18:07

påsklov

NU känner jag mig stabil. Träning 1 timme tar hårt på en om det är precis i början, men jag kom inte ihåg att det skulle vara såhär jobbigt. Usch, var helt borta i huvudet och missade lite. Men vad gör det, man är där för sin egen skull.

Efter träningen följde jag och matilda elisa en bit hem. Gick hem, lagade mat, plockat ordning och duschat. Nu ligger jag i sängen och ska förbereda mig för prov imorn. Hoppas det går bra, det måste det. Efter det blir det praktik en dag bara och fram till kl 6 sedan är det kiss and goodby och välkomen påskloov! uhuh

Snart kommer min tysk också, kommer bli förtvivlad, måste lämna bort mitt rum och min underbara säng och ta uppehåll från andré i en vecka. Jätte bra. Det klarar vi med så mycket saker inplanerat och fester med på det. Just nu längtar jag bara tills lovet med tjejerna och jobbet.

Imorn ska jag också gå förbi emma, hon har en liten goodiebag som jag ska komma förbi och plocka upp. André kommer bli så glad!


2010-03-31 @ 16:49:12

JL

Resultatet av ett stökigt rum, pluggande i sängen tillsammans med datorn med musiken på högsta volym. Drar på mig träningskläderna som legat i garderoben och "dammat", ska bli skönt att komma igång igen med träningen. Mår så bra då! Ska försöka att svettas ut allt vatten ur min kropp som blivit utav mina p-piller. Tänker inte se ut så till både bal, student och bröllop. Nu ska jag äta sen ska jag iväg och träna! SeeYA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2010-03-31 @ 15:26:29

nr 3

Snart kommer den, längtar tills sommarvädret/vårvädret kommer så den går att användas. Och inte något som vem som helst kommer att går runt i och använda.

 

Prata med johanna nyss, vi pratade om allt mella himmel och jord. Skönt faktiskt. Så glad för hennes skull att hon fått körkort. Mitt ska komma snart med hoppas jag. Efter sommaren iallafall !


Just nu sitter jag och pluggar naturkunskap. Ska göra provet imorn innan praktiken och på fredag är vi lediga! Påsklov!!

På lördag blir det tjejkväll hos mathilda med grillning och lite vin. Tisdagen blir det personalfest och på torsdagen blir det linköping med tjejerna! Sen jobbar jag typ ingenting heller så det kommer blir jätte bra! Har en massa att plugga igen i skolan så får ta den tiden på lovet.

Igår köpte jag påskägg också, en till manfred, william och andré. Men sen kom jag på att jag ville också ha det påskägget så jag gav alla 3 till pappa istället så får han fylla det med massa annat än godis sa jag. hihi. André kanske kommer få något, men det får vi allt se.

Ikväll blir det bodytoning FÖRenGÅNGSskull med elisa och matilda. Ska blir jätte kul. Idag är det min och andrés lilllördag så ikväll tror jag att det kommer bli flöt. Om han inte har planer för annat.





2010-03-31 @ 13:29:07

sagoland



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt såkallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.

2010-03-30 @ 20:16:19

rösta

Designa din egen bikini! Rösta gärna på min med. Inte så mycket fantasi, men jag älskar blått..


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


2010-03-30 @ 16:36:05

vår vår tillsammans vår

Jag och Johanna på middag hos Emelie på vårfronten! Gammal och härligt


Vårkänslor väcker många känslor. Äntligen har det kommit en vändning på det hela. Och min kära kusin tog körkort idag också, grattis igen johannii ♥

Skolan idag med muntlig prov, gick jätte bra! Senare hade vi möte på kvarnparken med ägarna. Vi kommer att anordna studentkvällen där med fest för alla avgångsstudenter, även dom som är 18 kommer in. Öppet för alla tyckte vi var bra. Mösspåtagningen kommer det bara att vara vi studenter så klart.. Längtar redan! Efter lovet kommer vi sälja biljetterna, ihi...

Var på stan en liten stund med matilda. Kollat på lite saker, bland annat en present till min kille som fyller år. Vad ska man köpa? Har varit vi ett tag nu, vill inte alltid ge samma saker och allt har han redan som han vill ha! ne fy. Får se vad det blir..
Nu ska jag plugga stenhårt på naturkunskapen för sen åker jag till andré och sover över hos honom


2010-03-29 @ 17:05:24

elise ryan

Nu har elise ryan klänningen kommit, så himla fin. Satt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig att den skulle sitta. Nu är allt klappat och klart till brölloppet med kläder, skor, frisör och present till min farbror som gifter sig. Kommer bli riktigt bra, nu längtar jag bara till sommaren då man kan gå i klänning och bara tycka att det är varmt att ha på sig.

Imorn är det muntligt prov i hinduism. YEY. Kommer gå bra i'think. G får jag iallafall. Sen är det bara att plugga in allt som celldelning, mutation, genetik osv i naturkunskap B.

Nu ska jag och pappa planera tills min tysk kommer. Honn får ta mitt rum för vi har inget gästrum. iih. En vecka klarar jag. Sen ska det planeras aktiviteter och utekvällar och framförallt valborgsfesten. Ja, det kommer vara här på valborg, hade gärna sätt fram imot att parta med tjejerna. Men men.

Lovet närmar sig. Då ser vi fram imot personalfesten och torsdagsklubben på zliver. Helt exalterad av att Emma hade fribiljetter till det som hon ger till oss. snällis. 20 kr garderob och halva priset i baren hela kvällen. FINT

Nu ska jag peppa till prov och bodytoning imorn.

2010-03-27 @ 18:03:44

honda civic

Legat död hemma, men en massa läxor som ännu inte är gjorda. fy. Idag har jag städat, dammat och putsat varända vrå i mitt rum. Det är riktigt fint nu, det ska bara hållas ett tag till framöver. alltid när jag städar har jag kjol på mig, varför? Vet inte, men det är ganska skönt att ha. Allmänt så går jag inte i kjol, hellre klänning. Men jag har en del favoriter i garderoben. Funkar prima till och med vid städning som att ligga och ta massa plats.

André sov hos mig inatt, riktigt mysigt. Men vi kl 6 imorse åkte han redan. Köpa bil, ja bilbilbil. Det gillar han. Och precis nu var jag ute och åkte med honom. Riktigt skönt, älskar den redan. :) En honda civic vart det, riktigt fin.

Ikväll ska jag nog plugga. Biter naglarna av mig för att jag väntar på mina 5 goodibags. 5 klänningar, ja jag är galen. Men det är så fint att bara ha. Ingen till studenten tyvärr, men det har jag redan bestämt vilken och vad. ska beställa den snart, leveransen är på 5 veckor också!

Fick sms igår av att min balklänning har kommit! Den har sytts upp efter min storlek och allt, ska bara in och testa om den verkligen sitter som den ska och betala den. oooh längtar.

nu ska jag åka bil med matilda gumman. :)

2010-03-25 @ 22:35:18

om du bara vill

Mår inte tipp topp vill jag säga. Idag fick jag vara hemma ifrån praktiken och imorn med antar jag. Sen är det helg! love'it. Får se vad som händer och sker. För min del blir det ganska mycket pluggande för på onsdag smäller det..

Jag måste börja träna verkligen, känner mig så ioform som det bara går. Världens sämsta kondition och JA jag har faktiskt gått upp i vikt som jag med vill. Som jag känner att jag behöver för att må bra, men nu tar det helt fel vändning. Vill ju gå upp på ett bra sätt, inte genom massa mcdonalds mat och pizza. Som jag ätit minst två gånger i veckan så länge jag kan minnas nu. Jag och andré, usch. Han tränar ju, det är ju en sak. Nej nu på tisdag och onsdag ska jag träna. OM inte med elisa eller matilda går jag själv, punkt slut.

Löning idag, riktigt skönt! Men pengarna måste gå till en massa annat. Som BH till balen, skor, födelsedag till andré, fritid, klänning till brölopp, studenten och kanske lite att lägga undan. Jag är då inte ekonomisk. Säger varje månad att jag ska lägga undan. Men pengarna räcker aldrig till..

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen ensam med min hinduism bok, YEY


2010-03-24 @ 16:55:26

du skiner som en sol

Nyss hemkommen. Skönt! Men ska faktiskt sätta mig och plugga nu för har 3 prov nästa vecka som jag måste få bra på. Så himla glad att jag fick VG på mitt naturkunskapsprov. Har jag något att berätta för pappa så han blir glad :)

Var på dacke idag och prata om studenten. Vilken skola alltså, jätte svårt att hitta och helt öde känns det som. Och bara för vi var där så var det fel på toaletterna så det luktade "spya". Usch, kunde knappt andas där inne. Annars är det säkert en jätte bra skola men jag skulle överväga att gå på kungshöga och vara ett snilla istället :)

Nu ska jag plugga stenhårt på religion, natur och småföretagande B. Får se hur det går när jag är barnvakt åt två småbröder som springer runt och rotar i skafferiet efter sötsaker. Kanske ska laga lite mat med till dom.

André kommer ikväll också, och då ska vi mysa till tusen. saknat honom och snart kanske kommer min Kenza jacka på posten, en rosa. Så efterlängtat!

2010-03-23 @ 10:04:42

studenten

Är hemma hos andré. Vaknade för en stund sen, riktigt skönt med sovmorgon. Börjar 20 över 10 så ska gå snart. Idag blir det ett svettigt pass med bodytoning ikväll med matilda, ska blir jätte skönt att komma igång snart igen.

Igår började vi fixa om studentfester och mösspåtagningen i kvarnparken. Intressesnmälan gick riktigt bra. Vi ska bara ta Dackeskolan också och det ser riktigt ljust ut för oss. På kvällen åt jag och matilda mat och var ute och gick hela kvällen. Sedan städa jag mitt überstögiga rum och tog en promenad ner till station där andré väntade på mig.

Kvällen vart lika mysig som alltid,

2010-03-21 @ 21:36:15

I am always with you

johan falk serien är på tv:n, småföretagande b böckerna ligger i sängen brevid mig och min dator har jag i knät. Ett jätte bra sätt att börja plugga på.

Idag spenderade jag tiden tillsammans med andré bara. Vi började med en sovmorgon sen vidare till ödeshög på middag för att fira anna på sin födelsedag. Mat, massering, godis och en del klickande :) hihi. Väl hemma somnade vi, jätte skönt. Det behövdes verkligen eftersom natten vart ganska lång. Middag och massa mys.

Nu har andré åkt hem så nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag nog sova.

2010-03-20 @ 23:32:03

Gamer

Jag är trött och seg. Hallå ?! ja jag vet, det är lördag kväll.. Kom nyss hem, har varit med matilda hos hennes mormor och lagat mat och kollat tv och pratat minnen. riktigt skönt :)

Var i linköping idag med andré och hans familj. Han provade frack och kolla bil och jag kollade mest på kläder. Inget att inhandla än för mig, så det fick bli lite window shopping och en massa ögongodis att drömma om. Och snart är det personalfest och vad ska man ha på sig ? Middag och filmmys hemma sen. Vi såg Gamer. Sådär enligt mig men den var bra endå. Åkte hem en sväng sen upp till matilda i det läskiga spökhuset. Vi pratade om spökhistorier och filmer som man såg när man var liten. usch vad läskigt, och det gör man bara på kvällen när man sitter ensamma i ett stor gamalt hus. inte bra

Gårdagen var riktigt rolig, även om jag kom lite senare. Klart fint folk kommer alltis sist! Haha sexparty och en massa studentprat. Vi fick hjälp genom en kontakt att kunna anordna fest i parken sen till en möjlig mösspåtagning eller en avslutningsfest på student kvällen. Riktig bra tycker vi och alla andra hoppas vi på. Ska börja redan nästa vecka med intresseanmälning och det är såklart bara för avgångsstudenter från dackskolan och kungshögaskolan.

Imorn blir det kalas i Ödeshög av alla ställen. Men det är så att min pappas tjej fyller år så det blir lite middag där inne sen för att fira henne. Får se hur länge det varar. Kanske skulle börja plugga på hasses prov imorn.

Nu ska jag kolla lite på gossipgirl och kan bara drömma om att min kille kommer ikväll ♥

2010-03-18 @ 18:50:06

time for

Dags att börja träna patricia, dags att börja ta tag i skolan patricia, dags att städa rummet patricia. jajajaj, jag är lat nu för tiden. Men ska börja stenhårt nästa vecka.

Imorn blir det sexparty hos emma på kvällen och efteråt får vi se om det blir utgång. Lördag ska jag in till linköping med andré och testa frack till balen, sen ska han provköra en bil den nörden. Söndag eventuellt jobb, sånt som märks. Nu blir det mat och sen ska jag åka hem till andré.

snälla jag vill ha min jimmy choo klänning ?! snälla jag vill ha min paljettklänning ?! hoppas jag får det snart.

2010-03-17 @ 20:04:06

studenten

Vaknade nyss, har sovit lite. Hur skönt som helst! skolan var slapp, slutade lite tidigare än vanligt för att jag skulle ner till vårdcentralen. Fick reda på att jag har en ärflig sjukdom under naglarna (snyft), dom kommer att förstöras :( Det finns inget botemedel. Doktorn sa att det värsta som kunde hände var att nageln ramlar av, men den växer tillbaka igen och sen kan du täcka över det fula med nagellack. Och det är bara på dom två lillfingernaglarna.
Varför just jag ?!

Följde med Matilda till stallet på håltimman också, har blivit en riktigt hästtjej. haha. Myste med taggen en stund medans matilda fixade med boxarna och mat.

När jag kom hem kollade jag och min lillebror på Kung fu Panda och åt pizzarester. Jag var så duktig och bakade en kladdkaka utan ägg. Usch, aldrig mer.

Nu ska vi äta lite och prata om min student. Pappa och anna som var på informationsmötet igår om studenten måste informera mig om allt säger dom. ex:

- Någon vuxen ska vara med på vangen.
- Man får inte dricka på vagnen.
- OM man kommer i nyktert tillstånd som 18 år få polis ändå visitera din påse och väska. Böter på 500 om alkohol hittas och tingsrätten veckorna efter.
- frukost och lunch i skolan för att stoppa "champangefrukost".

10 poliser kommer att jobba under den här veckan och speciellt på vår studentdag som är en "vanlig" skoldag fram tills vi springer ut. Alltså inte tillåtet att vara onykter under förmiddagen. Det var mycket mer också, men det kommer jag inte på nu.

Ska planera tills min familj från stockholm kommer ner nu, och sen kanske andré kommer min myskille♥

2010-03-16 @ 20:52:11

snäll häst

Idag var det en riktigt kortdag i skolan. Slutade redan kvart i 12. yey! Sen följde jag med matilda upp till stallet. Redo i mjukiskläder, ridskor och ridhjälm. Vi matade hästarna och skritta på banan och gick i skogen. Älskar hästar, alltid gjort. Men alltid varit rädd för dom. Blev biten som liten i handen riktigt hårt, sen dess vågade jag inte gå nära en häst.

Efter så vart det pizza och filmmys hemma hos mig med mina småbröder. Jag var barnvakt för pappa och dom var iväg. Det vart den Lilla Kycklingen (som är en av mina favorit tecknade filmer) och Cirque de freak. Riktigt bra filmer som är värda att se!

Nu snart kommer andré, men just nu gosar jag med lilla charlie. Och snart kanske blir det att se Preciouse:)


2010-03-15 @ 23:51:25

dress for party

Klickar runt lite på tradera. Man hittar jätte mycket fint där! Dock är ju den stor frågan om inte någon hinner före och budar tills min inte har råd eller vill höja mer för det plagget. Jag letar efter en bröllops klänning till i Maj för min farbror ska gifta sig då. Hitta bland annat dom här 3 fina.


Inget pluggande för min del och ingen andré heller. Men nu ska jag nanna kudden

2010-03-15 @ 20:02:23

halo

Jaaag vill att min balklänning ska komma nu.nu.nu! Den skulle komma i april någon gång, så hoppas det är snart. Måste hinna köpa bh, fixa skor osv tills dess. Och snart är det bal. Inte en bal på slottet riktigt, utan mer en bal på tranås statshotell! Det kan absolut inte mäta sig med vadstena, men det ska nog bli bra endå. Måste in till linköping i helgen med a, han måste hyra frack och lite. Så stiligt så.

Snart dags att hitta en studentklänning, har kollat runt lite på bland annat styledbystars.com, där finna det riktigt fina klänningar. Och deras leveranstid ligger på 5 veckor ?! Snart dags att beställa då :) Vill ha något speciellt, ingen "vanlig" vit klänning som jag kanske vet att andra kommer ha. Klart ska den vara vit med ett par färgglada skor och en fin frisyr. Champange frukost hos mig också klassen HG07, redan bestämt!

Snart kommer baby hoppas jag, då ska vi se på film. Antingen Precious eller My sisters keeper. Puss

Bortse från mina röda bh band. love.it
There's no halo round my head no, there's no angel here.

2010-03-15 @ 19:41:28

time for fun

Dagen har varit bra, sov hos min kille inatt. Blev en bra sovmorgon i min favorit säng. Var ute med johanna ett tag i det vackra vår värdet! Tog mig hem för att storstäda, tvätta och skulle plugga. Men det vart matilda idag, Vi gick ut en liten stund sedan upp till mcdonalds för att ta ledigt till studenten, vem orkar jobba då? :) Blev sittande ett par timmar med arbetskamrater. trevligt, på sin lediga dag!

Nu är jag hemma och ska snart sova, är helt slut. Ska försöka plugga lite men sova är jag bättre på, så får se vad som överväger. hihi (;

2010-03-15 @ 10:34:05

REC

Ligger kvar i sängen... mysigt, måste upp och plugga idag sen får jag se vart dagen slutar. Är ledig idag som sagt, så den här veckan blir det bara 2 dagar i skolan :) hihi..

Helgen var slapp men rolig, fest, kalas och jobb på nya ställen. Igårkväll hade jag så tråkigt så jag åkte hem till a. Vi såg den nya REC 2 filmen. Usch. Kunde inte se klart filmen för den var så läskig så jag nästan börja gråta. Ett mirakel att jag lyckades se den första. Men då sov jag med min moster och hennes kille i deras sänge, så rädd var jag. Jag som älskade läskiga filmer när jag var liten, har blivit så töntig nu när man blivit äldre.

BTW den nya twilight eclipse filmen har premiär i sommar den 30 juni. Trailer finns att se, och ni som läst boken kommer förvänta er en riktig action film än de andra varit.


2010-03-14 @ 18:51:49

sa.ade

Melodifestivalen igår med a. Varför, varför gick inte Eric Saade vidare?! Men anna Bergendal var också bra.... Men manboy skulle gått vidare. Annars var det en myskväll igår, som passade perfekt.

Idag skulle jag jobbat 12.00 till 18.00 men fick åka till motala och hoppa in i deras station. Katastrof men det gick jätte bra endå. Fick ju lite ledigt, men betalt på resan dit och hem, bra va?

Nu är jag nyduschat och ska äta soppa snart med la familia. Manboy är först på listan på spotyfi (K)


2010-03-13 @ 14:07:12

när du inte ser på



Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
What they can't explain
I know we're different
But deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
Cause what do they know?
We need each other
To have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together



Nu ska vi till farmor och ikväll blir det melodifestivalen med bästa !


2010-03-13 @ 13:01:49

vapen och ammunition

Ny duschad och påködd. Klar för att åka till farmor och farfar för att fira henne som fyllde år igår. Släckten kommer också. Hjälper mina lillebröder att fixa sig. Har fixat tuppkam på min lillebror och färgat den grön, hihi. Dom älskar't. Get a little crazy typ.

Igår hade jag praktik till sent om kvällen, sen åkte jag till Linnea med tjejer och robin. Där drack vi lite och körde kortspel och med andra ord. haha, roligast på länge. Senare drog vi till david på fest, ganska lungt och kul. stanna in till sena natten sen vart det att gå hem med älskling. Fick min skooor igår, så himla bra är dom. :)

Nu på morgon gick vi och hämtade andrés bil sen skjutsa han hem mig. Och snart ska vi till farmor, pappa ska bara komma hem.

SNART ÄR DET PERSONALFEST, GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT!
manboy, manboy you can call me manboy

2010-03-11 @ 23:20:07

underlandet

Nyhemkommen. Jobbade idag, först på praktiken och sen på jobbet, var även och kollade mina naglar som håller på att lossna?! Det är inte så farligt som det låter. Jag kunde iallafall bortse från nagelsvamp. De tog några tester och jag ska få svar på dom nästa vecka, eftersom det kan vara en ärflig ofarlig sjukdom :S usch. Vill ha fina naglar till sommaren och framförallt till studenten och balen.

Igår sov jag hos andré. Det var mysigt, som alltid. Och imorn blir det fest med dom i klassen hos Linnea efter praktiken, (Y) känns som evigheter sen jag festa. Är inte van längre, och tror jag är lite för lat också. Tanken av att vara ute eller gå till någon när det är så här kallt känns det som det lika gärna kan vara. Men nu köör vi tjejer!

I helgen ska jag fira min lilla farmor som fyller 74 år imorn med släckten. Och en hel del jobb och hela 8 månader med dig.

Nu ska jag ta och sova, behöver min skönhetssömn för imorn blir det upp tidigt och sen till praktiken..

2010-03-09 @ 19:24:43

sexparrrty?!

Våran egen favorit emma ska anordna sexparty till vår ära, hihi.. Har varit på det en gång men det var ett bra tag sen. Man kan inte sluta skratta åt tjejen som visar "produkterna" när hon kommer med komentarer som;

- ni får gärna smaka på det
- känn gärna lite i, så trovänlig
- helt bra, har även den själv

... den här gången kommer vi ta oss några glas vin så upplevelsen kommer dubbleras med gråtande och en massa skratt, om man iallafall pratar om vi tjejer.

Nu har jag äntligen satt in pengar och pappa ska faxa dit imorn. Jag vill ha nu!

I'm gonna start a revolution from my bed
'Cos you said the brains I had went to my head
Step outside 'cos summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face

'Cos you ain't ever gonna burn my heart out

So Sally can wait, she knows it's too late as she's walking on by
My soul slides away, but don't look back in anger I heard you say


2010-03-09 @ 14:34:05

vårkänslor

Kom hem från skolan för ett tag sen. Nu ligger jag i sängen med en bra film och lite mat. Man kan inte direkt kalla skolans mat för "mat". Dagen väcker många vårkänslor, hoppas det kan hålla i sig bara nu så vi slipper det här snövädret.

Idag blir det att plugga och bara sitta hemma och slappa. Vi skulle tränat idag med ringde försent så det var fullbokat, får bli till nästa vecka för imorn blir det jobb efter skolan. I helgen är det uppbokat tjejerna och jobbet, det gillas stark.

2010-03-08 @ 21:55:14

puss hej


ta.mig.till.kärlekens.land

sängen ropar, ska gå och hålla den hårt tills natten beger sig till dag


 


2010-03-08 @ 20:07:12

baby are you down




Sitter hos Lollo med matilda och lilla charlie, dumingen biter mig hela tiden, men så söt ändå. Vi kör wii med lego batman, hihi..

Innan vi kom hit hämtade vi wille och var i skolan såklart. På vår håltimme följde jag med matilda till motala, hon skulle till tandläkaren. Vi gick lite på stan och jag hittade en massa godbitar. Jag köpte nagelack en blå, en väska och ett par handskar. Skulle egentligen dit och leta efter skorna som jag inte hittade inne i stan. Men dom fanns ingenstans, så jag ringde till udevallas skobutik och dom hade dom i rätt storlek och allt. Så ska bara få in pengar på deras konto så får jag dom om några dagar.. Jaa!

Imorn blir det träningsstudio efter skolan med eliza och matilda. Ett svettigt pass hoppas jag på...




2010-03-07 @ 23:03:25

suddigt pic

Allt är så suddigt i mitt liv just nu, och där med menar jag allt. Jag vet inte vad jag vill.. Snart slutar skolan, ska jag fortsätta på högskola nu eller sen, hur ska relationer sluta eller fortsätta? Ska jag flytta eller bo kvar? Kärlek och vänskap? Mina vänner, det bästa jag har ♥


Och på tal om ingenting... Kniven i hjärtat låtarna lyssnade vi på i skolan i onsdags och dom finns fortfarande kvar i mitt huvud. Kommer ni ihåg serien? Jag följde dom så gått det gick, har inte sett alla men de mesta och vad jag kan minnas gillades det starkt av mig, ihih. Ska nog ta att ladda ner dom snart om jag hittar dom.



Började på min naturläxa iallafall, skulle göra 2 frågor bara, tänkte att "ääh det här går på 5 min". Men nej då, nu har jag suttit i 40 minuter och tänkt på ett påstående på andra frågan....

En kvinna påstår att pappan till hennes barn är en känd politiker. Barnets vars blodgrupp är 0, mamma har blodgrupp A och den påstodde pappan har blodgrupp B. Kunde påstående vara rikitgt?


Så istället för att svara på en fråga jag inte förstår har jag kollat in allt som jag vill ha och köpa för pengar som inte finns eller räcker till. HJÄLP?! Men jag vet att jag kommer få en ny skinnjacka, en rosa by kenza. Sen vill jag köpa skinnkjolen med nitar by kenza. Fattar inte varför jag har börjat gilla skin eller är det just henne? Har ju redan en skinnjacka by kenza men vill ha en till. Men jag gillar hennes kläder faktiskt, det är en jätte bra kvalité med äkta skinn. Har även kollat på "wildflower" by kenza, kaaanske ska köpa sånna skor till sommarn.

Har även kollat in ett par skor, dom jag letade efter i helgen men inte hittade. Men jag vart rätt nöjd ändå med köpet jag gjorde av mina lårhöga mocka stövlar.

Imorn är det skola igen.. och veckan är fullbokad av plugga, träna, plugga, träna ooch städa.

2010-03-07 @ 20:49:30

omgomgomg

Kom på att jag har naturläxa tills imorn. fan det var inte bra. Känner att jag inte orkar att sätta mig nu och göra den. Blir att läsa lite i mammas bok sen somna. fy så underbart bra

2010-03-07 @ 20:41:48

stockholm

Äntligen hemma, har varit i stockholm och träffat familjen över helgen. Blev en snabbvisit med mycket stressande. Kan berätta kortfattat vad vi gjorde.

fredag: praktiken var inte så lång, slutade redan kl 4. Hem och packa det sista och väntade på att andré skulle komma och hämta mig. Hem till han och packa resten sen åkte vi direkt upp till mamma. Flöt och somna som stockar tidigt.

lördag: vaknade flera gånger om natten av att katten skulle in och ut genom rummet. Det blev en tidigt morgon för vi skulle fixa oss för att sen åka och hälsa på min moster och hennes mamma och co. Lunch och efterätt vart det med en lång pratstund. Trevligt! När vi skulle åka tillbaka till mamma så sa vi att vi kunde ta stan en snabbis också, andré hittade ett par jeans och jag ingenting den dagen, fanns ingen tid. Kvällen åt vi middag och åkte sedan in till stan igen för att kolla på bio. Alice i underlandet i 3D, hur coolt som helst! Om ni inte varit på det så rekomenderas det starkt. Filmen var bra, men lite trög. Det var mer som en fortsättning på den barnvänliga alice i underlandet som man såg när man var liten, att hon kommer tillbaka.

söndagen: sov uut, och det var skönt. Missen var inne hos oss hela natten också. Mormor kom förbi en sväng också på dagen. Annars packade vi mest och gjorde oss klara för att åka. På väg hem åkte vi förbi Kista där jag skulle kolla på skor, hittade inte dom som jag egentligen ville ha men det vart ett par lårhöga stövlar från friis&company. älskaa.





Sååå seriösa bilder och fina , men visst är vi gulliga endå ?! :)

2010-03-05 @ 08:57:44

kent

Dags att ha praktik, en halvdag nästan. Det blir lunch i skolan med chicken nuggets med natta och petrus, mums. Har kanppt börja packa men jag har börjat, usch vet inte vad jag ska t'a med mig. Blir ju bara över en dag typ men det finns för mycket kläder i min garderob till min lilla väska.

Nej nu ska jag ta och fixa det sista och det viktigaste: kameran, tandborste, frukt, pengar, underkläder och musik. CHECK

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå om du inte ser på och genomskinligt grå blir jag uatn dina andetag. love kent

2010-03-04 @ 20:47:36

Det här är

En sång för alla dom som aldrig hittar nån att dela sin glädje och sorg med. En sång för alla dom som aldrig kommer hem till någon som frågar hur det är. Denna sången är till dom.

Nu ska jag möta matilda på en promenad sen packa. :)




2010-03-04 @ 19:08:36

that really hurt

Händelserik dag, startade med praktik och en god lunch på sibylla. Mmmm.. Fick en liten beundrare idag också, och en ros med citat "till tjejen med världens sötaste smilegropar" på av blomsterbutikens personal peronligen ifrån honom. Ojoj. Hade även en lite tjej också idag inne i butiken som gick och sa att "När jag blir stor ska jag också jobba här", jätte söt! Dagen gick fort, hoppas bara den går lika fort imorn. Åker raka vägen upp till stockholm kl 5.

André kom och mötte upp mig efter jobbet och nu är jag hemma och packar och ska snart hoppa in i duschen.

Btw, jag kommer aldrig få varken en katt eller en hund av min föräldrar men mina småbröder får en kanin och en hamster (idag). Himla bortskämt! Men hamstern var ganska gullig ändå, Charlie heter han och kommer att väcka oss varje natt när han springer i sitt lilla hjul.

Stampe och Charlie
små pluttar













2010-03-04 @ 08:46:26

time to wooork

Vaknade imorse av att andré skulle gå upp kl halv 5 imorse, alltid lika skönt att somna om och vakna några timmar senare. Gårdagen var allmänt jobbig, vi hade håltimma från kl kavrt i 10 till kl tio över 2, bra va ?! Förstår mig inte på vissa lärare. Men känner att det går bättre i skolan, kommer ikapp :)

Efter skolan igår så skulle jag och matilda, så hurtiga som vi är, gå ner på gymmet och ta ett pass eller två. Men det vart aldrig av så det blev en liten lilllördag med andré istället. Med mys och flöt. Min gulliga lillebror som älskar när andré är här ska alltid vara med. Han somnade med oss i sängen igår, jätte gullig.

Nu blir det praktik idag och imorn. Men ikväll ska det packas för imorn drar jag och andré upp till stockholm. Mamma har redan bokat biljetter till alice i underlandet på 3D, aldrig varit på sådant så det ska bli en upplevelse.

bilderna är inte dom bästa, men dom är så söta!

2010-03-02 @ 15:07:37

Spooky island

Proven gick jätte bra idag, men det är väl kanske för att jag pluggade halva natten. Islam om Muhammed, Allah, Koranen osv.. och naturkunskap om nervsystemet, hormoner osv.. som pricken över i:et tappade jag bort mina nycklar i dag också, typiskt mig. :)

Nu sitter jag i alla fall och kollar på scooby doo och väntar på att läkaren ska ringa. Allt på samma gång, jag blir så trött på det här!

Vi fick reda att balen skulle vara den 8 maj och i tranås. På en ny plats och ovanligt tidigt? Det var bara för att det skulle gå på 330 000:- kr för att ha i vadstena om man räknade in allt. I tranås gick det på 60 000:- med allt. Men det kommer nog blir jätte roligt :) Vill att min klänning ska komma snart!

Nu ska jag plugga lite och städa mitt rum sen ikväll återstår det att se vad som händer.


2010-03-01 @ 21:14:14

ogilla

Seeg har dagen varit, långtråkig och allmänt jobbig. Efter skolan jobbade jag till kl 8, ogilla detta. Inte nog med att Internet ska dampa sig eller att msn inte fungerar?! Har ju redovisningen där.

Men imorn är det iallafall sovmorgon så det blir att plugga som en idiot tills imorn ...



RSS 2.0