oncontextmenu="return false"
2010-04-26 @ 22:25:48

tysken är här

Nu är tysken här som sagt! Hon ligger uppe i min sköna säng och jag sover nere i finrummet. Imorn blir det upp tidigt och fixa frukost och förbereda för att sitta ett antal timmar i skolan och inte göra något. För att tyskarnas lärare vill att det ska vara i skolan kl 8... yeey

Efter skolan storstädade vi överallt och bädda rent åt henne. skulle haft en redovisning klar tills imorn, men det fixar sig får jag hoppas!

Helgen har varit fullspäckad som sagt.

Lördag var det möhippa för angelica (min farbrors tjej). Vi tog henne på förmiddagen där och hon fick klä sig jätte snyggt! Röd utklädningsklänning en djävulsklänning, oranga strumpbyxor och blåa knästrumpoa, ett par röda stövlar och en slöja med krona. Körde vidare ut till vädersta där hon fick spela in en egen skiva med låtar vi valt ut. hihi :) Sedan vidare till mcdonalds och steka egen hamburgare mm. Åt lite lunch innan det var dags att dra ner på stan, och för henne att sälja ett pack med sugrör formade som snoppar. haha. Gick jätte bra. Valde ut underkläder till henne som hon sedan skulle anväda hos fotografen och ta fina bilder :) Vi tog senare efter det tåget in till linköping, på tåget fick hon sälja penisringar, haha, gick skit bra det också! Alla fick hon sålt på. Förfest i linköping med middag på BQ och en helröj kväll på Harrys. Jätte kul hade jag, roligare än vad jag kunde tänka mig ! Bilder kan komma upp, men har inte lagt in det från kameran än.

Söndag gick åt jobbet, seg men det var skönt. Kvällen kom min myskille och vi somna tidigt.

2010-04-22 @ 19:59:17

långa nätter

Nu är rummet klart och allt nerpackat som inte ska vara uppe. Nu ska jag förbereda med lite olika sorters choklad, för snart kommer andré. Han och jag ska ha lite choklad provsmakning, gott att dricka och en riktigt mysig film. thihi.. ♥

 



2010-04-22 @ 15:01:32

I'm up

Spar plats åt nån annan och låt det vara tomt, för när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont. Det är toma ord som fastnar, för jag låter dom va kvar, men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt säger och allt jag har. För jag tror livet just har börjat och det blir vad jag gör det till.



Sitter och tittar på gammla bilder, ögonorgasm! Förövrigt sitter jag hemma med mina syskon och får inte gå någonstans för pappa. För jag har varit hemma och sjuk idag. Ska ta och städa mitt rum och bädda rent, älskar en nybäddad säng och mer om min bästa ligger i den med.

Har kört maraton på "the vampire diaries", 18 avsnitt... och nu får jag vänta tills det andra avsnitten, det är så pass nya att det inte går att ladda ner ifrån sverige. Måste välja server och i vilket land man är i. Sverige finns inte och då nekas man, så himla typisk.. Så det vart att se på "Twilight, när jag hör din röst"...

Imorn blir det att fixa naglar för att se om stället jag ska till är bra. Då blir det att fixa det igen till balen. Nationella i svenska imorn, sjukhuset i linköping på undersökning, gör naglar, svänga förbi IKEA och köpa lite småsaker till rummet och testa och eventuellt hämta balklänningen om det hinns med.

Lördag blir det ingen lugn stund alls. Middag och en rolig dag få vi hoppas på, hihi... På kvällen blir det utgång!

Nu ska jag gulla lite med charlie som springer runt på mitt rum, så söt och snällll...

a alltid min ♥


2010-04-21 @ 18:51:41

oförglömligt

Sitter hemma och bara skakar. Mår inte bra alltså! Förstår inte att allt ska hända mig hela tiden. Så det blir att ta ledigt imorn och på fredag. Får se om jag klarar av att göra nationella provet på fredag.

Skolan idag dock, möte med min lärare. Ja det är verkligen inte långt kvar. Måste börja på allt som jag ännu inte avslutat än. Matte hade vi sedan vart det att jobba ett par timmar. Klarade inte av det så pappa fick komma och hämta mig och snart ska jag sova så att det möjligtvis kan bli bättre imorn iallafall.

Lönen kommer på fredag. Det såg till att inte vara mer än vad jag egentligen behöver. Blir att avbeställa min älskade studentklänning. Får hitta en annan tills dess. Möjligtvis om jag hittar någon i stockholm eller i linköping. Men min klänning med hjärtat ska jag ha! Så den är det inget att bråka om. Känner att den vita klänningen på studenten ska jag bara ha på dagen sedan blir det ombyte till kvällen för det flesta. Kööör på det med.

Nej nu ska jag ta min medecin och vila bort smärtan! puss

2010-04-20 @ 20:10:51

namnlös

Kom hem för en stund sen. Dagen har bestått av skola och möte på jobbet. Överlag känner jag mig bra men vissa saker skulle jag kunna ändra på enligt mitt tycke. åååh

Igår spelade vi kubb med tjejerna, riktigt mysig med vårsol och ett parti med det närmaste. Mot kvällen träffade jag andré, vi bestämde att vi skulle ut och springa. Hurtiga som vi är! innan tog vi och spelade lite kubb, säämst är jag. En mysig kväll med en mysig kille. Spenderade natten där också.

Nu är det bara 20 dagar kvar i skolan för oss på handel. Man vet inte riktigt hur man känner, både roligt och tråkigt. Men jag längtar iallafall till studenten :) snart är balen också, min klänning är förövrigt klar och jag ska bara in och testa den igen och ta hem den. Oo så fint den kommer hänga i mitt rum...

På fredag är det nationellt prov, fixa naglar och hämta klänning. Heldag alltså så det blir att ta ledigt ifrån praktiken.

Nu ska jag plugga lite och sedan sova. Imorn är det upp tidigt till skolan och jobba 10 timmar efter det till 00.00.

2010-04-18 @ 21:41:54

wallander

En gammal sommarbild på mig och matilda, inte den finaste men det var en jätte skön sommarkväll. oooh


Idag har jag bara varit hemma och inte gjort allt för mycket. Matilda kom hit och vi såg på film, den nya "american pie, the book of love". Sämsta filmen jag sätt, rekomenderas inte.. Vi var ute och gick i det fina vädret, inte allt för blåsigt men kallt, vill ha bättre väder nu!

Såg förrut den nya trailer på Twiligt Saga Eclipse, den tredje filmen. Värkar jätte bra och den kommer på bio den 30 juni och då vet jag vad jag ska göra dagen innan min födelsedag iallafall, thihi..

Körde nyss en ansiktsbehandling och nu ligger och småtittar på wallander. Min moster ska ringa snart, tycker så mycket om att prata med henne. Imorn ska vi till arbetsförmedlingen med skolan, och då börjar vi kl 10. underbart

Planerade även studenten inklusive balen idag. Är riktigt taggad och vill att allt ska hända nu, nu, NU. Mina sista dagar i skolan är snart över och vad ska man göra?! Leva livet och göra som man känner och vill är min tanke. Jobba en massa också så att man kan spara lite pengar om man ska plugga vidare eller flytta till eget. Vill så gärna flytta hemifrån och inreda som jag vill och bara ha mitt eget, men det kommer inte gå nu. Men snart hoppas jag!

Nu ringer madde, puss

2010-04-18 @ 14:38:38

BK

Kom hem för en stund sen, ligger och tittar på solsidan i sängen.. älskar det!

Igår jobbade jag halva dagen sedan på kvällen åt vi buffé på zebban för att fira andré som fyllt år. Hans familj och min pappa och småsyskon. Riktigt gott! Kvällen gick åt ingenting i stort sätt, tidig kväll. Nu kanske jag ska träffa matilda sen får vi se vad som händer. Imorn börjar skolan igen och då är det bara en vecka kvar tills tysken kommer. iiiiih

Nu ska vi planera till tysken, balen, bröllop och studenten. Mycket att hålla reda på! puss

2010-04-16 @ 19:03:08

when you far away I'm in love with you

Jag kom precis hem, har haft praktik hela låånga dagen. Men det gjorde inte så mycket för vädret föll inte mig i smaken idag, kallt och blåsigt, ne fy. Lunch med pappii på kina, mums. Lisa följde mig hem sen, vi svängde förbi de nya solariet uppe vid klubbvasa, värkar ganska bra faktiskt. Slipper ta sig ända vägen ner till stan i mjukiskläder och inget smink och "råka" bli sedd, ingen big deal ändå men det var ju nära och bra. Nu blir det iallafall pizza med la familia och sedan ut och röja :)

Min studentklännig och alternativ klänning till ett bröllop.

 




2010-04-15 @ 23:30:04

små, små ord av kärlek



Valborg 08? eller var det 09? dåligt minne, men det var riktigt kul! Här är vi på väg till elin för att fira hennes födelsedag. På vägen dit fick vi för oss att lägga oss på vägen och ta massa bilder också, nice!

Detta års valborg kommer att spenderas med tyskar och svenskar som måste dras med tyskar :) Men det kommer nog bli bra... Nykter hela veckan och på valborg tillochmed, det står vi ut med iår.

Praktik idag och imorn, fredag HEJHELG. Efter praktiken åt vi pizza och kebab och spelade xbox, kul på en fin dag. Men det är vad andré prioriterar när solen skiner. Vi hann och mysa iallafall innan det var dags att åka hem, jag orkar inte sova kvar inatt.

I helgen blir det tjejerna, jobb och middag med andrés familj + min. Fira honom lite för att han har fyllt 20. Nej nu ska jag nanna kudden (:

2010-04-14 @ 23:41:26

det som varit och som alltid kommer att bestå

Dagarna som gått har varit helt makalöst bra! Just nu sitter jag och kollar på van helsing efter att pappa har fixat min dator. Kan ta det lite kortfattat...

lördag
André 20 år, såå stoor! Min fina fick ett par chinos och vad är chinos utan ett par vita tygskor? intefint. Så det köpte jag med så att kan klä sig lite snyggt nu till våren. Inte för att han inte brukar det (:

Spenderade dagen tillsammans iallafall och på kvällen var jag med johanna, lollo och lovisa. Vi satt på mcd ett tag sen en stund hemma hos mig med lite wii och massa prat. mysigt. På natten kom andré och myste.

söndag
Sovmorgon, sedan middag med andrés familj och lite småfirande för honom. Kvällen gick åt jobbet!

måndag
sovmorgon och en riktigt kortdag i skolan. Känner verkligen att våren är på väg! Kvällen hade vi tänkt att äta tillsammans ute med tjejerna och ta och spela lite kubb. För min del blev det lite av både och. men det tar vi igen på söndag tjejer! André kom till mig på kvällen sedan på en film..

tisdag
Var ledig ifrån skolan. Riktigt skönt. Fick fixa frukost och mat till min lillebror som också var ledig. Tog ett bodytoningpass på kvällen med matilda och elisa med..

onsdag
skulle vara ledig? Men tydligen så var vi inte det ifrån skolan. Jag hade matte med matilda sen hade vi projektarbete, planering tills tyskarna kommer om 2 veckor om inte mindre. Känns sådär alltså. Kvällen gick åt vårpromenad och ett step/core pass med samma tjejer. Så hurtigt.

Får egentligen inte träna för pappa för när jag tog på mig min balklänning så sprack den lite där bak. Inte tjock nej, men lite mer än förut? Så han vill att jag ska hålla mig som jag var så att det inte skulle hända samma sak samma dag som balen är, PANIK! Men det får vi hoppas på att det inte blir. Kvinna är det jag börjar bli inte tjock, mmm bra sagt pappa.

Imorn börjar praktiken igen, ska bli skönt att komma igång igen alltså. Snart slut endå :) Inatt får jag sova själv, gillas inte. Nu ska jag försöka massera min onda rygg tillsammans med en varm vetekudde. natti

2010-04-09 @ 13:01:54

mitt ♥ dag

Igår vart det inte utgång, det vart fest i mjölby istället hos Martin med co. Chillkväll sådär, med folket kul så länge det varade :) på småtimmarna började jag dra mig hem till andré. mysigt..

Imorse åkte jag hem med honom och sov tills klockan var för mycket. Måste ge min lillebror frukost och laga mat annars blir pappa och mamma arga säger han.

Idag ska jag bara vara hemma, fixa lite sen ner på stan och fixa lite småsaker med min lillebror. Sen kanske vi ska till ödeshög och fira min kusins pappa. Men tror jag stannar hemma ändå.

Imorn fyller min bästa 20 år. Har redan fixat hans presenter, som jag tycker att han ska ha, han blir säkert glad och det hoppas jag! jätte svårt att köpa till honom, han har typ allt han behöver och vill ha och kan inte säga någonting han önskar sig?! mmm så nu har jag köpt saker som jag vill att han ska ha! ♥


2010-04-08 @ 10:41:20

sliver

Nyss varit uppe och gjort frukost till mina småbröder. Som inte kan göra frukost själva, men dom vet hur man tar popcorne, oboy och godis ut skåpet minsan! Idag ska jag tvätta och kanske plugga lite om jag orkar. Ikväll som är planerat just nu är Sliver med tjejerna, bara vi fixar skjuts hem och dit. Känner inte för att ta tåget halv 12 hem alltså!

Nu har dom flesta av mina klänningar kommit, så glad. Så fint att ha dom i garderoben. Men jag har ingen anning när jag ska använda dom, förutom den blåa som jag ska ha på min farbrors bröllop nu i maj.



Igår var jag och pappa och manfred i linköping, jag testade min balklänning och allt. Jätte bra vart det! fast dumma som vi är så glömde vi ta kort på den, så himla typiskt. Har ju de andra bilderna när jag testprovar provklänningen de har. Finns längre ner om ni vill se. Längtar riktigt mycket, imorn är det EXAKT en månad kvar tills balen är. (i tranås, uuh)

Nu ska jag ta en dusch, och sen planera inför dagen om det blir något ikväll. Får inte bli för dyrt om vi ska ta taxi hem ...


2010-04-07 @ 13:38:20

party al night

Seg dag. Sitter och äter frukost med min lillebror nu och ser på film, stormbreaker.

Igår som sagt var det personalfest, visste inte vad jag skulle ha på mig. Så fick bli en snabbis på stan med johanna och lite mat på mcdonalds. hihi... Förfest hos Linda sen vidare till ostkupan på middag, underhållning och en jäkla massa dans!

På natten skulle jag sovit hemma, men gick hem till andré istället. Så kul att överaska honom, han vart så glad. Mys. Han skjutsade hem mig i morse sen sov jag tills pappa kom hem på lunch och sa att manfred inte fått någon frukost?! Bara gå upp och fixa det då...




2010-04-04 @ 00:04:49

el strip club

Underbar dag med underbara människor...!

Vaknade upp hos andré men en lång sovmorgon. Vart filmmys och frukost, sen gick vi ut och gick i det fina vårvädret! Hamna hos andrés mormor och morfar och myste lite med issis (ursöt kisse) och hade en lång pratstund med dom. Min barndomskompis ringer under det tillfället, jag börja nästan gråta, saknat henne så mycket! Så hon och hennes kille som jag också kände när jag var liten eller under min uppväxt i stockholm kom på storbesök hos oss. Det hade varit i Jönköping på Elmia. Vi pratade, spelade tv spel och så åt det middag med oss och andré här. Helt sjukt att det bara just var där. Händer typ bara en gång. Får göras till en vana när dom åker till elmia en gång om året.

När det åkt skjutsade andré mig till Mangesson. Dans och sång, har inte haft så kul på länge :) Måste göras om!

Btw fick jag och mina småbröder gå på skattjakt idag när jag kom hem. André skulle med varit med, men han fick gå på det senare när han kom :) Vi fick en ritat karta att gå efter, det kommer jag aldrig bli för gammal för, hihi.




Här har vi hittat skatten, manfred och william



Fina skatter, haha. En varsin påskkärring, påskägg och en liten kyckling som jag inte har bild på tyvärr.



gametime, Theres, William, William och jag. hihi

Avslutar med min snygga påskgumma.





2010-04-02 @ 15:35:12

vårfin

Har precis varit ute med matilda och gått i 3 timmar. Jätte skönt i det fina vårvädret! Pappa och dom är i omberg. Kände att jag ville vara hemma för andré skulle komma hem, men nu sitter jag hemma och gör inget. Ska kanske snart åka med pappa och dom och äta om det kommer hem. Får se vad kvällen blir, hoppas på en lugn iallafall.

Imorn blir det grillning hos mathilda med tjejerna, sen väntar ett 10 timmars pass på jobbet på söndag!

2010-04-02 @ 00:34:33

du är min

kvällen spenderades med tjejer hemma hos lollo. Blev en riktig filmkväll med chips. Var inne på hemmakväll, ganska prisvärt. Så nu är jag klubbmedlem och kommer få en massa rabbat och så, riktigt bra. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Johanna skjutsade hem mig :)

Imorn vet jag inte vad som händer och sker. En slappdag då jag får sova till senast kl 1 eller 2 om inte jobbet skulle ringa och fråga om jag vill jobba. Röd dag = dubbel lön, YEY.

Saknar min andré lite, som är i jönköping och festar. Känns så ovant att sova ensamm. Mycket mysigare och tryggare att ha honom brevid, speciellt när jag jämt drömmer mardrömmar. fy

 

Så fin.
Bilden är från sommar 09.
Vi sitter på en resturang på stureplan,
efter en shoppingdag i stockholm stad.
Hur mysigt som helst.



2010-04-01 @ 18:58:18

torsdag

Det rengar ute, en torsdagkväll fast är som en fredag. Imorn är vi lediga, vart ska kvällen ta vägen? Pratat lite med johanna och lollo, får se vad kvällen har att bjuda på. Är inte sugen på fest eller utgång, utan bara vara hemma och smälla i sig en påse chips, MUMS! Men jag deppar inte för det. För jag har ju PÅSKLOV!

Imorse åkte jag till skolan vid kl 8, då jag egentligen ska ligga och sova för idag är det praktik. Jag satt och plugga och gjorde naturkunskapprov. Gick jätte bra, bättre än förväntat. Hoppas på ett starkt G eller ett VG :) Efter det vart det praktiken och dagen gick fort. Åt mat hos farmor sen efter praktiken fick jag skjuts hem av lollo och hennes pappa.

Pappa och jag ska in i veckan och betala min balklänning, har fått sponsring av familjen så behöver inte lägga så mycket själv på den. Känns jätte skönt nu när plånboken börjar att tunna ut. Min andré fyller år snart med och present till honom är en svår fråga. Har mina aningar, men får se vad det blir :)

Nu ska jag fixa mig och se vart det vänder !


RSS 2.0